Den 18 november klockan 15:00 samlas vi i en manifestation, mot våldet i Sverige, i Humlegården, Stockholm varifrån demonstrationståget går vidare till en central plats i stan där det kommer hållas tal och olika framföranden.

Situationen i Sverige har gått för långt när sprängdåd, skjutningar och bränder kan äga rum precis närsomhelst, varsomhelst och kräva oskyldigas liv.

Det är hög tid att kräva förändring! Att kräva ansvar och handling från våra politiker och myndigheter! Vi vill ha ett tryggt Sverige! Där vi inte behöver oroa oss för bomber eller kulor på platser där vi tror att vi ska vara trygga.

Den 18 november samlas vi från höger till vänster, alla som vill stoppa våldet, i en gemensam manifestation mot den okontrollerade och ohanterbara situationen. Våra politiker bär ansvaret för tillståndet i landet, både borgerliga och socialdemokratiska regeringar som styrt de senaste 50 åren.

Alla som vill se en positiv förändring och ett slut på det besinningslösa våldet, både välkomnas och uppmanas att sluta upp. Vi enas för gemenskap, yttrandefrihet, trygghet och ansvar.

Vi ses den 18 november 15:00 i Stockholm i Humlegården vid Carl von Linne staty!

Här är länken till Facebook-eventet där du kan anmäla dig:
https://fb.me/e/18Sr7WqW4

Gör egna skyltar

Gör gärna egna skyltar och banderoller med budskap utifrån flygbladet!

Initiativtagare:
Frihetsrörelsen, Pierre Tinderfjäll.
Epost: info@karleksmanifestation.nu

Alla organisationer och människor är välkomna

Se filmen: https://swebbtv.se/w/jNzNEGeDaN4W5oUPR2wHhK

Vi ser fram emot att träffa tusentals personer som står upp emot våldet

Ladda ned flygblad för utskrift (PDF i A4-format)

PARTNERS

Pierre Tinderfjäll
Mikael Willgert
Tobbe Larsson
Arne Weinz
Lennart Matikainen

Thebiggestawakening